16 sep 2015 06:00

16 sep 2015 06:00

Så skall polisen arbeta!

För en tid sedan så blev jag och min hustru utsatt för ett allvarligt hot. Jag bedömde hotet som allvarligt menat, därför anmälde jag saken till polisen. Jag hade inget stort hopp om att ärendet skulle klaras av, eftersom ord stod mot ord.

Men istället fick jag ett mycket varmt stöd av samtliga inblandade poliser. Med stort intresse bevakade de vår familj i inledningsskedet. Gav oss värdefulla tips. Men framförallt kände jag empati från de berörda polismännen över vår utsatta situation.

Den utredande polisen var till sist tvungen att lägga ned ärendet. Vilket han nu har meddelat mig, men han hade ett flertal allvarliga samtal med gärningsmannen. Detta har resulterat i att vi nu får vara i fred.

Så här skall polisen arbeta, stort tack och beröm.

Jan-Åke och Hanna Liljedahl

Men istället fick jag ett mycket varmt stöd av samtliga inblandade poliser. Med stort intresse bevakade de vår familj i inledningsskedet. Gav oss värdefulla tips. Men framförallt kände jag empati från de berörda polismännen över vår utsatta situation.

Den utredande polisen var till sist tvungen att lägga ned ärendet. Vilket han nu har meddelat mig, men han hade ett flertal allvarliga samtal med gärningsmannen. Detta har resulterat i att vi nu får vara i fred.

Så här skall polisen arbeta, stort tack och beröm.

Jan-Åke och Hanna Liljedahl

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.