19 sep 2015 06:00

19 sep 2015 06:00

Fult bullerplank

SNETT

Från vanligtvis välunderrättad källa har jag fått höra att det bullerplank som byggts utmed Vadsboleden faktiskt är tänkt att se ut precis som det nu gör – snett och vint, i rostig metall och bucklig vitrandig plast, som kommer att blända fint i både morgon- och kvällssol. Hur har plan- och byggkontoret, som annars har så förnumstiga detaljsynpunkter på minsta färgbyte, kunnat ge klartecken till något så vidrigt missprydande?

Snälla, säg att mina källor har fel, att det bara är ett kortvarigt provisorium!

Risk för fulslag

Från vanligtvis välunderrättad källa har jag fått höra att det bullerplank som byggts utmed Vadsboleden faktiskt är tänkt att se ut precis som det nu gör – snett och vint, i rostig metall och bucklig vitrandig plast, som kommer att blända fint i både morgon- och kvällssol. Hur har plan- och byggkontoret, som annars har så förnumstiga detaljsynpunkter på minsta färgbyte, kunnat ge klartecken till något så vidrigt missprydande?

Snälla, säg att mina källor har fel, att det bara är ett kortvarigt provisorium!

Risk för fulslag

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.