26 sep 2015 06:00

26 sep 2015 06:00

Tack alla som hjälper oss!

FLYKTINGAR

Nytt liv. Jag har levt ett underbart liv i mitt land som är Syrien. Jag hade velat fortsätta mitt liv där och nå mina mål i livet, för att jag skulle leva mitt liv precis som jag trodde att det skulle bli och vara. Kriget kom tidigt och allt jag hade planerat försvann snabbt.

Hela landet har vandrat utomlands. Alla människor i Syrien flyttade till andra länder.

Jag hamnade i Sverige med min familj. Sverige är ett jättefint land och det finns ett snällt och hjälpsamt folk här. Man kan leva ett bra liv i det här landet. Jag började ett nytt liv här med min familj och jag träffade nya vänner. Några av dem är härifrån och några är från andra länder men alla är roliga och snälla.

Jag vill nå mina mål och fortsätta mina studier. Jag vill jobba hårt för att leva ett bra liv och njuta ett anspråkslöst liv. Jag vill säga tack Sverige och alla svenska människor som hjälper oss!

Med varma hälsningar:

Hazar Jallad

Hela landet har vandrat utomlands. Alla människor i Syrien flyttade till andra länder.

Jag hamnade i Sverige med min familj. Sverige är ett jättefint land och det finns ett snällt och hjälpsamt folk här. Man kan leva ett bra liv i det här landet. Jag började ett nytt liv här med min familj och jag träffade nya vänner. Några av dem är härifrån och några är från andra länder men alla är roliga och snälla.

Jag vill nå mina mål och fortsätta mina studier. Jag vill jobba hårt för att leva ett bra liv och njuta ett anspråkslöst liv. Jag vill säga tack Sverige och alla svenska människor som hjälper oss!

Med varma hälsningar:

Hazar Jallad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.