26 sep 2015 06:00

26 sep 2015 06:00

Utskälld varje dag

NÄRHÄLSAN.

Så där ja, nu gick min fru iväg till sitt arbete på vårdcentralen med den vanliga klumpen av oro i magen.

När hon kommer hem så har hon ibland och allt oftare rödgråtna ögon. Detta beror på att hon varje dag får skäll av patienter som ringer in. De skäller på henne för att det inte finns några läkartider att boka. Av någon anledning så tror patienterna att det är hon som planerar vårdcentralens bokningstider.

Snälla patienter, det är inte min fru eller hennes kollegor som lägger schemat så sluta upp med att skälla ut vårdcentralernas sköterskor annars blir de till slut själva patienter och då blir det ännu svårare för er att få tider!

Anhörig

När hon kommer hem så har hon ibland och allt oftare rödgråtna ögon. Detta beror på att hon varje dag får skäll av patienter som ringer in. De skäller på henne för att det inte finns några läkartider att boka. Av någon anledning så tror patienterna att det är hon som planerar vårdcentralens bokningstider.

Snälla patienter, det är inte min fru eller hennes kollegor som lägger schemat så sluta upp med att skälla ut vårdcentralernas sköterskor annars blir de till slut själva patienter och då blir det ännu svårare för er att få tider!

Anhörig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.