29 sep 2015 06:00

29 sep 2015 06:00

Du är fin som du är

VÄRDEFULL

Du är fin som du är! Du förtjänar så mycket! Du förtjänar inte att någon är dum emot dig! Även om livet sviker ibland. Du är varken dum eller korkad! Ingen är perfekt men alla är fina människor! Återigen; just DU är värd så otroligt mycket oavsett vem du är kär i eller vilken hudfärg du har eller något annat!

Fin som du är

Du är fin som du är! Du förtjänar så mycket! Du förtjänar inte att någon är dum emot dig! Även om livet sviker ibland. Du är varken dum eller korkad! Ingen är perfekt men alla är fina människor! Återigen; just DU är värd så otroligt mycket oavsett vem du är kär i eller vilken hudfärg du har eller något annat!

Fin som du är

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.