01 okt 2015 06:01

01 okt 2015 06:01

Många änglar i hemtjänsten

ÄLDREOMSORG

Efter att ha sett Uppdrag granskning i förrförra veckan om hur våra äldre har det blir man både bestört och ledsen. Men det är viktigt att berömma en fantastisk personal som arbetar och sliter på ett fenomenalt sätt. Det finns massor med änglar i hemtjänsten som verkligen ger det lilla extra varje dag.

l Timmersdala finns helt underbara män och kvinnor som ständigt dygnet runt kommer farande i sina bilar. Vänliga och alltid lika glada ger de allt för våra äldre och handikappade. Tack vare er får våra äldre en livskvalité i svåra situationer med både smärta och brutna armar och ben. Ni är verkligen beundransvärda för allt gott ni gör. Tack vare er fantastiska insats kan vi anhöriga på långt håll koppla av och veta att ni bistår anhöriga med allt.

Min mor säger att hon bor i paradiset, så bra har hon det. Efter 45 år i vården har jag som lärare och sjuksköterska ej upplevt något bättre än den vård som bedrivs i Timmersdala av hemtjänsten. Efter en bruten arm som förändrar en rollatorbunden person kommer både arbetsterapeut och sjukgymnast till hemmet och förändrar allt som behövs. Ja, alla som behövs för en god omsorgsfull vård ställer upp.

Ett stort tack till alla er för de fina hjälpinsatser och den professionalitet som ni ger till våra äldre!

Kristina Krantz Tonning

Lomma

Efter att ha sett Uppdrag granskning i förrförra veckan om hur våra äldre har det blir man både bestört och ledsen. Men det är viktigt att berömma en fantastisk personal som arbetar och sliter på ett fenomenalt sätt. Det finns massor med änglar i hemtjänsten som verkligen ger det lilla extra varje dag.

l Timmersdala finns helt underbara män och kvinnor som ständigt dygnet runt kommer farande i sina bilar. Vänliga och alltid lika glada ger de allt för våra äldre och handikappade. Tack vare er får våra äldre en livskvalité i svåra situationer med både smärta och brutna armar och ben. Ni är verkligen beundransvärda för allt gott ni gör. Tack vare er fantastiska insats kan vi anhöriga på långt håll koppla av och veta att ni bistår anhöriga med allt.

Min mor säger att hon bor i paradiset, så bra har hon det. Efter 45 år i vården har jag som lärare och sjuksköterska ej upplevt något bättre än den vård som bedrivs i Timmersdala av hemtjänsten. Efter en bruten arm som förändrar en rollatorbunden person kommer både arbetsterapeut och sjukgymnast till hemmet och förändrar allt som behövs. Ja, alla som behövs för en god omsorgsfull vård ställer upp.

Ett stort tack till alla er för de fina hjälpinsatser och den professionalitet som ni ger till våra äldre!

Kristina Krantz Tonning

Lomma

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.