05 okt 2015 06:00

05 okt 2015 06:00

Bara dyra lägenheter

HYROR

Bra jobbat av Skövdebostäder som lyfter fram att det behövs byggas nya billigare hus som folk har råd med. Det som finns ledigt nu är för höginkomsttagare. Har sett att det står tomma lägenheter med dyra hyror men inga med normala hyror som passar till pensionärer med låg inkomst och kanske ensamstående. Och till unga, exempelvis studerande. Dags att tänka om i mina ögon.

Marlene i Våmb

Bra jobbat av Skövdebostäder som lyfter fram att det behövs byggas nya billigare hus som folk har råd med. Det som finns ledigt nu är för höginkomsttagare. Har sett att det står tomma lägenheter med dyra hyror men inga med normala hyror som passar till pensionärer med låg inkomst och kanske ensamstående. Och till unga, exempelvis studerande. Dags att tänka om i mina ögon.

Marlene i Våmb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.