07 okt 2015 06:00

07 okt 2015 06:00

Varför åka till Spanien?

SJUKSKÖTERSKOR

Förklara varför en delegation måste åka till Spanien för att hitta sex sjuksköterskor. Det har kommit tusentals flyktingar, det finns säkert mer än sex sjuksystrar bland dem. Eller betala lite bättre löner så finns dessa redan på hemmaplan, dessutom svensktalande.

Hoppas ni får några fina dagar eller veckor i Spanien på skattebetalarnas bekostnad.

Arnold Karlén

Förklara varför en delegation måste åka till Spanien för att hitta sex sjuksköterskor. Det har kommit tusentals flyktingar, det finns säkert mer än sex sjuksystrar bland dem. Eller betala lite bättre löner så finns dessa redan på hemmaplan, dessutom svensktalande.

Hoppas ni får några fina dagar eller veckor i Spanien på skattebetalarnas bekostnad.

Arnold Karlén

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.