08 okt 2015 06:00

08 okt 2015 06:00

Att skjuta sig i foten

KÄLLKRITIK

Replik. Fredagen den 2 oktober skickade Mats Kristiansson, styrelseledamot i Vänsterpartiet Skövde, utdrag ur en blogg (eller liknande) till SLA. Den handlade om källkritik under rubriken ”Vilka vinklar mest?” kopplat till den nu så infekterade debatten om invandring.

Som en god vänsterpartist så undviker man givetvis det som är till skada för den egna uppfattningen.

Jo, Mats har skjutit sig i foten. I tidningen samma dag på sidan 36 var rubriken ”Poliser luras oftare i bakhåll”. De områden som specificeras är Tensta, Rinkeby och Botkyrka utöver 55 problemområden i 22 städer.

Jag tror inte att det till 70 procent invandrartäta område som du själv nämner att du har bott i 25 år utan några som helst bekymmer, är något av dem? När jag läser din artikel kan jag bara konstatera att Mats, din uppfattning verkar lite rosa, ja kanske till och med vinklad!?

Käll Kritisk

Som en god vänsterpartist så undviker man givetvis det som är till skada för den egna uppfattningen.

Jo, Mats har skjutit sig i foten. I tidningen samma dag på sidan 36 var rubriken ”Poliser luras oftare i bakhåll”. De områden som specificeras är Tensta, Rinkeby och Botkyrka utöver 55 problemområden i 22 städer.

Jag tror inte att det till 70 procent invandrartäta område som du själv nämner att du har bott i 25 år utan några som helst bekymmer, är något av dem? När jag läser din artikel kan jag bara konstatera att Mats, din uppfattning verkar lite rosa, ja kanske till och med vinklad!?

Käll Kritisk

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.