09 okt 2015 06:00

09 okt 2015 06:00

Alla måste inte dyrka era husdjur

HUNDBAJS

Replik. Ytterligare en hundägare som tycker att hundar är guds gåva till människan angående insändarsvaret 7/10. Hade du läst insändaren 5/10 så hade du sett att det var hundägarna som var problemet.

Jag håller fullständigt med Hundlös hundbajsägare! Tyvärr finns det alldeles för många hundägare som inte accepterar eller förstår att alla andra inte anser att deras skällande, bajsande och kissande husdjur dyrkas av oss som valt att inte skaffa hund – alla behöver faktiskt inte vara hundhatare. Men man behöver heller inte jubla över hundbajs på tomten eller nerkissade postlådor eller staket!

Sen finns det naturligtvis även hundägare som visar hänsyn genom att plocka upp efter sin hund eller ser till att hunden är kopplad etc. Tyvärr så får ju även dessa ta emot kritik eftersom de ofta dras över samma kam som de som inte sköter sig.

Sluta kissa på min brevlåda

Jag håller fullständigt med Hundlös hundbajsägare! Tyvärr finns det alldeles för många hundägare som inte accepterar eller förstår att alla andra inte anser att deras skällande, bajsande och kissande husdjur dyrkas av oss som valt att inte skaffa hund – alla behöver faktiskt inte vara hundhatare. Men man behöver heller inte jubla över hundbajs på tomten eller nerkissade postlådor eller staket!

Sen finns det naturligtvis även hundägare som visar hänsyn genom att plocka upp efter sin hund eller ser till att hunden är kopplad etc. Tyvärr så får ju även dessa ta emot kritik eftersom de ofta dras över samma kam som de som inte sköter sig.

Sluta kissa på min brevlåda

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.