09 okt 2015 06:00

09 okt 2015 06:00

Brottsligt lägga ut gift

HUNDBAJS

Replik. Till signaturen ”Hundlös hundbajsägare” (SLA 5/10).

Läste din insändare och du skulle polisanmälas för olaga hot och djurplågeri för du vet väl att det är brottsligt att hota att lägga ut gift? Och jag har aldrig sett en lösspringande hund i Skultorp på 17 år som springer och skiter på andras tomter och det är konstigt att du inte ser den hunden som går in på din tomt och gör ifrån sig.

Sen tycker jag att det är dags att barnfamiljer tar hand om sina barn när de går i mataffärer. Jag får huvudvärk på grund dessa skrikiga ungar och det är likadant på bussar. Jag får aldrig ta med min hund in i affären och det ska alltid hackas på hundar. Lär ungarna att låta bli hundarna. De flyger på dem och tror att de får klappa hunden även när de är bundna utanför affären.

Vi hundägare varken samlar på hundar eller släpar med oss dem i onödan men vi måste gå ut och rasta dem och en hund är lika mycket värd som ett barn.

Hundägare i Skultorp

Läste din insändare och du skulle polisanmälas för olaga hot och djurplågeri för du vet väl att det är brottsligt att hota att lägga ut gift? Och jag har aldrig sett en lösspringande hund i Skultorp på 17 år som springer och skiter på andras tomter och det är konstigt att du inte ser den hunden som går in på din tomt och gör ifrån sig.

Sen tycker jag att det är dags att barnfamiljer tar hand om sina barn när de går i mataffärer. Jag får huvudvärk på grund dessa skrikiga ungar och det är likadant på bussar. Jag får aldrig ta med min hund in i affären och det ska alltid hackas på hundar. Lär ungarna att låta bli hundarna. De flyger på dem och tror att de får klappa hunden även när de är bundna utanför affären.

Vi hundägare varken samlar på hundar eller släpar med oss dem i onödan men vi måste gå ut och rasta dem och en hund är lika mycket värd som ett barn.

Hundägare i Skultorp

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.