10 okt 2015 06:00

10 okt 2015 06:00

Personalen borde varit med

TIBRO

En bild på Tibrosidan i SLA visar delar av projektgruppen för ombyggnaden av biblioteket. Vilka mer ingår? Hade det inte varit lämpligt att även bibliotekspersonalen hade fått ingå i projektgruppen? Då kanske deras idéer hade fått bättre gehör? Nu ser det ut som om ingen tar hänsyn till verksamheten utan arbetsmiljön blir sämre och arbetet mindre effektivt. Är det verkligen vettigt att ”data – slöjd” skall vara viktigare i ett bibliotek än böcker? Är det vettigt att de som förstår sig på verksamheten inte har något att säga till om?

En biblioteksvän

En bild på Tibrosidan i SLA visar delar av projektgruppen för ombyggnaden av biblioteket. Vilka mer ingår? Hade det inte varit lämpligt att även bibliotekspersonalen hade fått ingå i projektgruppen? Då kanske deras idéer hade fått bättre gehör? Nu ser det ut som om ingen tar hänsyn till verksamheten utan arbetsmiljön blir sämre och arbetet mindre effektivt. Är det verkligen vettigt att ”data – slöjd” skall vara viktigare i ett bibliotek än böcker? Är det vettigt att de som förstår sig på verksamheten inte har något att säga till om?

En biblioteksvän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.