10 okt 2015 06:00

10 okt 2015 06:00

Vi tar allvarligt på kritiken

ALLÉGÅRDEN

Replik. Med anledning av insändaren om Allégården i SLA 8/10.

Insändarskribenten framförde i insändare 8/10, att en vårdtagare på Allégården under natten mot 26 september larmade vid flertalet tillfällen, utan att någon personal kom till vårdtagaren. Insändarskribenten tog också upp att insändarskribenten vid flertalet tillfällen själv försökte komma i kontakt med nattpersonalen, men fastnade hela tiden i kommunens växel.

Vi tar mycket allvarligt på den kritiken som framförts och utreder grundligt vad som har hänt. Vårt absoluta mål är att alla som bor på Allégården och även närstående ska känna sig trygga och nöjda med den vård och omsorg vi bedriver.

Den upplevelse som insändarskribenten har om omvårdnaden på Allégården, uppfyller såklart inte det målet, vilket vi beklagar. Vi har en önskan om att du skulle vilja ta kontakt med någon av oss, för att hjälpa oss i utredningen av vad som hände natten den 26/9. Det är viktigt för oss att alla inblandande är med i en utredning, så all information av vikt framkommer.

Marianne Dahlqvist

enhetschef Korttiden

Rikard Strömqvist

enhetschef Allégården

Insändarskribenten framförde i insändare 8/10, att en vårdtagare på Allégården under natten mot 26 september larmade vid flertalet tillfällen, utan att någon personal kom till vårdtagaren. Insändarskribenten tog också upp att insändarskribenten vid flertalet tillfällen själv försökte komma i kontakt med nattpersonalen, men fastnade hela tiden i kommunens växel.

Vi tar mycket allvarligt på den kritiken som framförts och utreder grundligt vad som har hänt. Vårt absoluta mål är att alla som bor på Allégården och även närstående ska känna sig trygga och nöjda med den vård och omsorg vi bedriver.

Den upplevelse som insändarskribenten har om omvårdnaden på Allégården, uppfyller såklart inte det målet, vilket vi beklagar. Vi har en önskan om att du skulle vilja ta kontakt med någon av oss, för att hjälpa oss i utredningen av vad som hände natten den 26/9. Det är viktigt för oss att alla inblandande är med i en utredning, så all information av vikt framkommer.

Marianne Dahlqvist

enhetschef Korttiden

Rikard Strömqvist

enhetschef Allégården

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.