14 okt 2015 06:00

14 okt 2015 06:00

När ska vi få värme?

FRYSER

Vi sitter i våra lägenheter och fryser. Trots att det bara är några plusgrader på kvällar och nätter så är det ingen värme på. Värmen ska på så att det är varmt och gott och inte som det var i fjol då de drog ner på värmen. Trots detta så fick vi betala full hyra. Så nu vill jag veta när Hyresgästföreningen ska gripa in och vidta åtgärder mot detta bolag som förvaltar husen på Bussatorpsvägen.

Hyresgäst

Vi sitter i våra lägenheter och fryser. Trots att det bara är några plusgrader på kvällar och nätter så är det ingen värme på. Värmen ska på så att det är varmt och gott och inte som det var i fjol då de drog ner på värmen. Trots detta så fick vi betala full hyra. Så nu vill jag veta när Hyresgästföreningen ska gripa in och vidta åtgärder mot detta bolag som förvaltar husen på Bussatorpsvägen.

Hyresgäst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.