15 okt 2015 06:00

15 okt 2015 06:00

Går inte att förlåta

KATTER

Det känns helt omöjligt att ens försöka förlåta den/dem som skär upp och mördar katterna som det stod om i onsdagens SLA. Jag kan ju inte heller önska dem samma öde eftersom det är så man startar ett krig. Må ni få hjälp av någon som orkar.

Marlene i Våmb

Det känns helt omöjligt att ens försöka förlåta den/dem som skär upp och mördar katterna som det stod om i onsdagens SLA. Jag kan ju inte heller önska dem samma öde eftersom det är så man startar ett krig. Må ni få hjälp av någon som orkar.

Marlene i Våmb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.