16 okt 2015 06:00

16 okt 2015 06:00

Tidningar var underlag

TAPETER

Ett ungt par berättar om och visar hur de renoverat sin lägenhet och fått den så som de vill ha den (Hem-bilagan till SLA). Jätteduktigt gjort och fint blev det.

Hoppas ni kommer att trivas! Men det verkar som skribenten och paret tror att det var så fattigt att man tapetserade med dagstidningar ”förr i tiden”. Synd att ingen upplyst er om att det gjorde man av flera skäl, väggarna var inte alltid så släta, tapeterna var av tunnare kvalitet och därmed ömtåligare, då var det bra med ett underlag som de fäste vid. Det brukar vara ett stort nöje när man river ner gamla tapetlager och ser vad som stod i tidningen när de tapetserade ”förr i tiden”.

Tapet

Hoppas ni kommer att trivas! Men det verkar som skribenten och paret tror att det var så fattigt att man tapetserade med dagstidningar ”förr i tiden”. Synd att ingen upplyst er om att det gjorde man av flera skäl, väggarna var inte alltid så släta, tapeterna var av tunnare kvalitet och därmed ömtåligare, då var det bra med ett underlag som de fäste vid. Det brukar vara ett stort nöje när man river ner gamla tapetlager och ser vad som stod i tidningen när de tapetserade ”förr i tiden”.

Tapet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.