19 okt 2015 06:00

19 okt 2015 06:00

Har politikerna legat i tält på Ravlunda?

FLYKTINGAR

Skulle på detta sätt vilja visa min uppskattning för moderatpolitikern Torbjörn Bergman som väljer att, som han själv säger, „kalla en spade för en spade”.

I fredagens tidningar skrivs att regeringen nu väljer att bygga tältläger på Ravlunda skjutfält för att inhysa flyktingar från mellersta östern. Undrar om någon av alla dessa politiker, med snällhetskepsen nerdragen till ögonbrynen och dumstruten ovanpå, någonsin har legat i tält på Ravlunda skjutfält under vintermånaderna. Det har jag, och det är sannerligen ingen trevlig upplevelse, ens när man var försedd med svenska arméns vinterutrustning.

LBJ

I fredagens tidningar skrivs att regeringen nu väljer att bygga tältläger på Ravlunda skjutfält för att inhysa flyktingar från mellersta östern. Undrar om någon av alla dessa politiker, med snällhetskepsen nerdragen till ögonbrynen och dumstruten ovanpå, någonsin har legat i tält på Ravlunda skjutfält under vintermånaderna. Det har jag, och det är sannerligen ingen trevlig upplevelse, ens när man var försedd med svenska arméns vinterutrustning.

LBJ

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.