19 okt 2015 06:00

19 okt 2015 06:00

Skamligt, Tibro kommun!

BIBLIOTEKET

Det mesta finns i Tibro, men bibliotekets ocentrala placering är total katastrof!

Vi brukar roa oss med att gå in på biblioteket i olika städer vi besöker. Ännu har vi ej sett en sämre placering än i Tibro. I stället för att bygga om för flera miljoner, försök hitta nya tillgängliga lokaler i centrum. Tänk vilken mötesplats vi skulle kunna få! I nuläget sticker Tibro verkligen ut negativt.

Besviken Tibrobo

Vi brukar roa oss med att gå in på biblioteket i olika städer vi besöker. Ännu har vi ej sett en sämre placering än i Tibro. I stället för att bygga om för flera miljoner, försök hitta nya tillgängliga lokaler i centrum. Tänk vilken mötesplats vi skulle kunna få! I nuläget sticker Tibro verkligen ut negativt.

Besviken Tibrobo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.