23 okt 2015 06:00

23 okt 2015 06:00

Nu får det vara nog!

LIVETS BRUNN

Nej, nu får det vara nog Skövde kommun! Kan vi inte få ha kvar någonting av det ”gamla” Skövde? Livets brunn med dess skulpturer har funnits där under hela min uppväxt. Många sitter och njuter av en glass eller tar en kopp kaffe på något av caféerna i närheten. Då är fontänen ett ”levande objekt” i närheten. Så även torgets kullerstensbeläggning – okej, den kan vara lite jobbig att gå på men det finns ju gångstigar med plana stenar så varför inte använda dessa?

Kan hålla med om att det behövs fler sittplatser. Då även vad det gäller ”Ströget” och dess uteserveringar. Så snälla Skövde kommun – låt Livets brunn och kullerstenarna vara kvar! Men torghandel – ja tack!

50-talist

Nej, nu får det vara nog Skövde kommun! Kan vi inte få ha kvar någonting av det ”gamla” Skövde? Livets brunn med dess skulpturer har funnits där under hela min uppväxt. Många sitter och njuter av en glass eller tar en kopp kaffe på något av caféerna i närheten. Då är fontänen ett ”levande objekt” i närheten. Så även torgets kullerstensbeläggning – okej, den kan vara lite jobbig att gå på men det finns ju gångstigar med plana stenar så varför inte använda dessa?

Kan hålla med om att det behövs fler sittplatser. Då även vad det gäller ”Ströget” och dess uteserveringar. Så snälla Skövde kommun – låt Livets brunn och kullerstenarna vara kvar! Men torghandel – ja tack!

50-talist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.