26 okt 2015 06:00

26 okt 2015 06:00

Hög musik på hockeyn

HÅRDROCK

Har följt Skövde IK sedan 1970, då i tältet vid Södermalm. Brukar följa alla matcher på hemmaplan, numera i Billingehov. Nu de senaste matcherna har man bjudit publiken på hårdrock. Skall inte recensera musiken, men för oss mogna är det kanske inte vår musik. Men det största problemet är volymen som är alldeles för hög. Många står och håller för öronen då det kanske är 100 decibel på vissa ställen. Det går inte att föra ett normalt samtal i pauserna, om man inte går ut eller gömmer sig bakom läktaren. Den som sköter volymknappen borde ta en kurs.

Hoppas på ändring annars får vi avvara hockeyn.

Skövde IK-entusiast

Har följt Skövde IK sedan 1970, då i tältet vid Södermalm. Brukar följa alla matcher på hemmaplan, numera i Billingehov. Nu de senaste matcherna har man bjudit publiken på hårdrock. Skall inte recensera musiken, men för oss mogna är det kanske inte vår musik. Men det största problemet är volymen som är alldeles för hög. Många står och håller för öronen då det kanske är 100 decibel på vissa ställen. Det går inte att föra ett normalt samtal i pauserna, om man inte går ut eller gömmer sig bakom läktaren. Den som sköter volymknappen borde ta en kurs.

Hoppas på ändring annars får vi avvara hockeyn.

Skövde IK-entusiast

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.