26 okt 2015 06:00

26 okt 2015 06:00

Synd att det inte finns någon konkurrent

SJUKVÅRDEN

Jag är patient på ögonkliniken sedan några år och har förundrats över att ni inte kallar patienterna om sex månader som ni säger till patienterna.

Besökte kliniken i januari och skulle bli kallad om sex månader, nu är vi inne i oktober och ingen kallelse har kommit. Detta kan medföra bestående synnedsättning. Synd att det inte finns någon konkurrent till er för hade det funnits det så hade ni varit tvungna att skärpa er om ni skulle få behålla några patienter.

Ögonpatient

Jag är patient på ögonkliniken sedan några år och har förundrats över att ni inte kallar patienterna om sex månader som ni säger till patienterna.

Besökte kliniken i januari och skulle bli kallad om sex månader, nu är vi inne i oktober och ingen kallelse har kommit. Detta kan medföra bestående synnedsättning. Synd att det inte finns någon konkurrent till er för hade det funnits det så hade ni varit tvungna att skärpa er om ni skulle få behålla några patienter.

Ögonpatient

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.