27 okt 2015 06:00

27 okt 2015 06:00

Det bästa ni har gjort!

SKÖVDEREVYN

Skövderevyn spelar nu sin revy i Sventorps bygdegård. Jag, min man och två vänner till oss var i helgen och tittade på er revy. Vi har sett flera av era tidigare revyer men för våra vänner var det första gången. Och som vi alla skrattade åt denna revy! Vilka skådespelare ni är, vilka dråpliga sketcher och monologer ni framför!

Vi personligen tycker denna revy är det bästa ni har gjort! Man skrattar i nästan 2,5 timme, och våra vänner från Götene var grymt imponerade av vad de fick se. De tyckte att revyn höll en mycket hög och professionell nivå och vi fyra vill därför nu be alla som vill få sig ett gott skratt i novembermörkret att besöka Sventorps bygdegård och titta på denna revy, för de sa på scenen att de skulle ge extraföreställningar första helgen i november.

Att de sedan bjuder på kaffe och bulle i pausen gör ju inte saken sämre direkt. Blir ett mysigt och trevligt avbrott i pausen.

Vi tackar och bugar och säger bara: 7:kt Sköj!

Margareta Johansson

Skövde

Vi personligen tycker denna revy är det bästa ni har gjort! Man skrattar i nästan 2,5 timme, och våra vänner från Götene var grymt imponerade av vad de fick se. De tyckte att revyn höll en mycket hög och professionell nivå och vi fyra vill därför nu be alla som vill få sig ett gott skratt i novembermörkret att besöka Sventorps bygdegård och titta på denna revy, för de sa på scenen att de skulle ge extraföreställningar första helgen i november.

Att de sedan bjuder på kaffe och bulle i pausen gör ju inte saken sämre direkt. Blir ett mysigt och trevligt avbrott i pausen.

Vi tackar och bugar och säger bara: 7:kt Sköj!

Margareta Johansson

Skövde

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.