27 okt 2015 06:00

27 okt 2015 14:46

Vi måste sätta stopp

FLYKTINGFRÅGAN

Signaturen ” I verkligheten” (SLA 23/10) var så bra och speglar ”vanliga” människors syn på allt som sker. Kolla på tv, läs tidningar och försök förstå att Sverige har stora problem. Vi måste sätta stopp för detta.

Vi har mängder av studenter som saknar boende och alla våra pensionärer (som ju går ”back” varje månad.) som behöver vår välfärd! Visst måste vi prioriteras och sen (om det finns pengar över) kan vi hjälpa andra.

Om min granne vill låna 1 000 kronor och jag bara har 600 kronor – skall jag då låna 400 kronor för att hjälpa honom för att sedan vara ”pank”?

Tänk om!

Bosse

Signaturen ” I verkligheten” (SLA 23/10) var så bra och speglar ”vanliga” människors syn på allt som sker. Kolla på tv, läs tidningar och försök förstå att Sverige har stora problem. Vi måste sätta stopp för detta.

Vi har mängder av studenter som saknar boende och alla våra pensionärer (som ju går ”back” varje månad.) som behöver vår välfärd! Visst måste vi prioriteras och sen (om det finns pengar över) kan vi hjälpa andra.

Om min granne vill låna 1 000 kronor och jag bara har 600 kronor – skall jag då låna 400 kronor för att hjälpa honom för att sedan vara ”pank”?

Tänk om!

Bosse

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.