02 nov 2015 06:00

02 nov 2015 06:00

Dags för folkstorm

CEMENTA

1 000 meter från centrum ligger de djupa hålen som Cementa sprängt i vårt underbara berg Billingen. De är cirka 100 meter djupa. Ett stenkast från Våmb där vi bor står fabriken. Västliga vindar gör att allt damm och gift hamnar över hela stan. Kan meddela att när jag putsar mitt takfönster så får jag gno ordentligt. Svartprickigt är inte normal smuts.

Om Skövdeborna tog en sväng och tittade, så tror jag det skulle bli en chock när man väl får se med egna ögon.

Dags för folkstorm som jag ser det.

Marlene i Våmb

1 000 meter från centrum ligger de djupa hålen som Cementa sprängt i vårt underbara berg Billingen. De är cirka 100 meter djupa. Ett stenkast från Våmb där vi bor står fabriken. Västliga vindar gör att allt damm och gift hamnar över hela stan. Kan meddela att när jag putsar mitt takfönster så får jag gno ordentligt. Svartprickigt är inte normal smuts.

Om Skövdeborna tog en sväng och tittade, så tror jag det skulle bli en chock när man väl får se med egna ögon.

Dags för folkstorm som jag ser det.

Marlene i Våmb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.