03 nov 2015 06:00

03 nov 2015 06:00

Inte okej med finaler i Stöpen

SKADEVI

Nu har det varit Skadevi handbollscup. Det slutade bra för både IFK Skövde och Skövde HF A-grupp. Men att Skövde HF A-flickor får spela kvartsfinal mot ett av Norges bästa lag och semifinal i Stöpenhallen, det är inte okej. Att mor- och farföräldrar inte kan se sina barnbarn spela A-slutspel på grund av att det knappt finns någon stå- eller sittplats. A-slutspel ska spelas i arenan eller Idrottshallen för både tjejer och killar!

Bättre nästa år

Nu har det varit Skadevi handbollscup. Det slutade bra för både IFK Skövde och Skövde HF A-grupp. Men att Skövde HF A-flickor får spela kvartsfinal mot ett av Norges bästa lag och semifinal i Stöpenhallen, det är inte okej. Att mor- och farföräldrar inte kan se sina barnbarn spela A-slutspel på grund av att det knappt finns någon stå- eller sittplats. A-slutspel ska spelas i arenan eller Idrottshallen för både tjejer och killar!

Bättre nästa år

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.