04 nov 2015 06:00

04 nov 2015 06:00

Ingen spahelg för oss!

FLYKTINGAR

Hörde på lokalradionyheterna i dag, 2/11, att Lundsbrunns kurort ska ge plats åt närmare 900 flyktingar. Hade tänkt kosta på mig och min fru en spahelg med avkoppling, vilket inte lär bli av där ifall det är sant. Synd, med tanke på närheten!

Med tanke på den migrationspolitik som förs kan man ju fråga sig om vartenda hotell och vandrarhem i Sverige kommer vara uppbokat av Migrationsverket nästa år som verkar få hur mycket pengar som helst för att härbärgera den flyktingström som kommer och förmodligen fortsätter. På grund av den politik som en viss Reinfeldt startade för några år sedan och som idag sossarna och Miljöpartiet förvaltar på ett sätt som jag och många med mig saknar ord för. I alla fall ord som lämpar sig för tryck!

Lennart Karlsson

Hörde på lokalradionyheterna i dag, 2/11, att Lundsbrunns kurort ska ge plats åt närmare 900 flyktingar. Hade tänkt kosta på mig och min fru en spahelg med avkoppling, vilket inte lär bli av där ifall det är sant. Synd, med tanke på närheten!

Med tanke på den migrationspolitik som förs kan man ju fråga sig om vartenda hotell och vandrarhem i Sverige kommer vara uppbokat av Migrationsverket nästa år som verkar få hur mycket pengar som helst för att härbärgera den flyktingström som kommer och förmodligen fortsätter. På grund av den politik som en viss Reinfeldt startade för några år sedan och som idag sossarna och Miljöpartiet förvaltar på ett sätt som jag och många med mig saknar ord för. I alla fall ord som lämpar sig för tryck!

Lennart Karlsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.