04 nov 2015 06:00

04 nov 2015 06:00

Var frågorna inte viktiga nog?

INGA SVAR

I insändaren ”För vilka är Nato angeläget?” (SLA 19/10) ställde undertecknad ett antal frågor till riksdagsledamöterna Cecilia Widegren och Hans Wallmark. Frågorna var en respons på deras tidigare debattartikel ”Moderaterna kräver färdplan till Nato” (SLA 15/10).

Men några svar på frågorna har tyvärr inte getts. Varför inte det? Var frågorna inte viktiga nog? Om man inte svarar på de frågor som man får, vad signalerar det för budskap till dem som vill ha svar på dem?

Benny Sikter

I insändaren ”För vilka är Nato angeläget?” (SLA 19/10) ställde undertecknad ett antal frågor till riksdagsledamöterna Cecilia Widegren och Hans Wallmark. Frågorna var en respons på deras tidigare debattartikel ”Moderaterna kräver färdplan till Nato” (SLA 15/10).

Men några svar på frågorna har tyvärr inte getts. Varför inte det? Var frågorna inte viktiga nog? Om man inte svarar på de frågor som man får, vad signalerar det för budskap till dem som vill ha svar på dem?

Benny Sikter

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.