06 nov 2015 06:00

06 nov 2015 06:00

Du har så rätt!

VEGETARISM

Tusen tack, Alexander Milton, för din krönika i SLA 4/11 angående vegetarism. Du har så rätt i dina resonemang. Jag behöver inte upprepa alla fakta som du presenterar på ett utmärkt sätt, utan vill bara ge ytterligt ett exempel på att visst klarar man sig bra på vegetabilier. Är själv ovolaktovegetarian som till min stora förvåning upptäckte vid senaste provtagningen på vårdcentralen att 99 procent av mina värden var över genomsnittet. Utan ansträngning!

Varför är jag vegetarian? Jo, det är på grund av att jag inte kan tänka mig att döda med undantag av mygg, flugor och dylikt. Min livsinställning inkluderar inte dödande och som vi redan kan inse, reser sig Moder Natur till slut mot dödandet och skövlandet och räkningen skickas till oss människor. Var så säker!

Helvi Persson

Tusen tack, Alexander Milton, för din krönika i SLA 4/11 angående vegetarism. Du har så rätt i dina resonemang. Jag behöver inte upprepa alla fakta som du presenterar på ett utmärkt sätt, utan vill bara ge ytterligt ett exempel på att visst klarar man sig bra på vegetabilier. Är själv ovolaktovegetarian som till min stora förvåning upptäckte vid senaste provtagningen på vårdcentralen att 99 procent av mina värden var över genomsnittet. Utan ansträngning!

Varför är jag vegetarian? Jo, det är på grund av att jag inte kan tänka mig att döda med undantag av mygg, flugor och dylikt. Min livsinställning inkluderar inte dödande och som vi redan kan inse, reser sig Moder Natur till slut mot dödandet och skövlandet och räkningen skickas till oss människor. Var så säker!

Helvi Persson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.