07 nov 2015 06:00

07 nov 2015 06:00

Påminn om blinkers

TAVLOR

Nu när Skövde har fått så fina digitala informationstavlor riktade till oss bilister. Varför inte informera och påminna alla bilister att använda blinkers för att visa vart vi är på väg? Då slipper vi vänta i onödan för att komma in i rondeller och ut från korsningar m.m. Att använda blinkers är tydligen inte självklart för alla.

Det är också upp till var och en att samarbeta i trafiken och inte bara klaga på trafikplaneringen.

Lassa 57

Nu när Skövde har fått så fina digitala informationstavlor riktade till oss bilister. Varför inte informera och påminna alla bilister att använda blinkers för att visa vart vi är på väg? Då slipper vi vänta i onödan för att komma in i rondeller och ut från korsningar m.m. Att använda blinkers är tydligen inte självklart för alla.

Det är också upp till var och en att samarbeta i trafiken och inte bara klaga på trafikplaneringen.

Lassa 57

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.