07 nov 2015 06:00

07 nov 2015 06:00

Sätt på reflexer!

PEKADE FINGER

Till dig med den bruna hunden på övergångsstället vid Hallenbergsrondellen som pekade finger åt mig i tisdags. Sätt reflexer både på dig själv och hunden så ser vi dig och du slipper peka finger. Denna gången så gick det ju bra ändå.

Vi i den mörka Volvon

Till dig med den bruna hunden på övergångsstället vid Hallenbergsrondellen som pekade finger åt mig i tisdags. Sätt reflexer både på dig själv och hunden så ser vi dig och du slipper peka finger. Denna gången så gick det ju bra ändå.

Vi i den mörka Volvon

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.