10 nov 2015 06:00

10 nov 2015 06:00

Se upp för rävarna!

DJUR

Till alla djurägare i Skultorp.

Se upp, för nu har rävarna kommit till Skultorp! Jag har varit ute med min hund sent på natten vid 02.00-tiden och har stött på räven två gånger, senast vid Loringavägen/Solvägen och den gick in på en tomt tillhörande Skövdevägen.

Den är enormt stor och aggressiv med svarta fötter och svart nos och första gången jag stötte på räven så lyckades jag skrämma bort den och sen natten efter så dök den upp bakom mig och stack över vägen till järnvägen, sen var den promenaden inte rolig för jag blev tvingad att titta bakom mig och se så att den inte kom efter.

Det dröjer väl inte länge förrän den dyker upp på dagen och skrämmer folk och ni som släpper ut era katter på nätterna, se upp så inte räven tar den.

Den andra räven jag har sett är som en stor hund och en så stor räv har jag aldrig sett.

Vad ska Skövde kommun göra åt detta med att det springer rävar i Skultorp? De ska inte springa inne bland husen.

Hundägare i Skultorp

Se upp, för nu har rävarna kommit till Skultorp! Jag har varit ute med min hund sent på natten vid 02.00-tiden och har stött på räven två gånger, senast vid Loringavägen/Solvägen och den gick in på en tomt tillhörande Skövdevägen.

Den är enormt stor och aggressiv med svarta fötter och svart nos och första gången jag stötte på räven så lyckades jag skrämma bort den och sen natten efter så dök den upp bakom mig och stack över vägen till järnvägen, sen var den promenaden inte rolig för jag blev tvingad att titta bakom mig och se så att den inte kom efter.

Det dröjer väl inte länge förrän den dyker upp på dagen och skrämmer folk och ni som släpper ut era katter på nätterna, se upp så inte räven tar den.

Den andra räven jag har sett är som en stor hund och en så stor räv har jag aldrig sett.

Vad ska Skövde kommun göra åt detta med att det springer rävar i Skultorp? De ska inte springa inne bland husen.

Hundägare i Skultorp

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.