11 nov 2015 06:00

11 nov 2015 06:00

Glömmer koppla in hörslingan

SKÖVDE HF

Jag är en hängiven supporter som sällan missar Skövde HF:s hemmamatcher. De tre senaste har varit extra trevliga att se med tanke på spelarnas skicklighet, som resulterat i vinster. Däremot var det tråkigt att vi hörselhandikappade inte fick höra vad som förmedlades i högtalarsystemet förrän de sista 25 minuterna i den sista matchen mot Lugi. Det var först då som någon funktionär kom på att koppla in hörslingan i systemet.

Funktionärerna har flera gånger tidigare missat koppla in hörslingan. Om jag får ett telefonnummer till kontrollrummet, så hjälper jag gärna till att påminna när man glömmer bort sig nästa gång.

Jan-Erik Nilsson

Jag är en hängiven supporter som sällan missar Skövde HF:s hemmamatcher. De tre senaste har varit extra trevliga att se med tanke på spelarnas skicklighet, som resulterat i vinster. Däremot var det tråkigt att vi hörselhandikappade inte fick höra vad som förmedlades i högtalarsystemet förrän de sista 25 minuterna i den sista matchen mot Lugi. Det var först då som någon funktionär kom på att koppla in hörslingan i systemet.

Funktionärerna har flera gånger tidigare missat koppla in hörslingan. Om jag får ett telefonnummer till kontrollrummet, så hjälper jag gärna till att påminna när man glömmer bort sig nästa gång.

Jan-Erik Nilsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.