11 nov 2015 06:00

11 nov 2015 06:00

Resa viktigare än böcker?

E-BOKSTOPP

Återigen är det stopp för oss e-bokläsare att låna e-böcker på biblioteket. Detta är av ekonomiska skäl, man anser sig inte ha råd att låna ut böcker till oss e-bokläsare. Detta ska gälla i två månader! Men kommunstyrelsen har råd att åka på en meningslös långresa, en förtäckt semesterresa betald av skattebetalare, för 50 000 kronor.

Arnold

Återigen är det stopp för oss e-bokläsare att låna e-böcker på biblioteket. Detta är av ekonomiska skäl, man anser sig inte ha råd att låna ut böcker till oss e-bokläsare. Detta ska gälla i två månader! Men kommunstyrelsen har råd att åka på en meningslös långresa, en förtäckt semesterresa betald av skattebetalare, för 50 000 kronor.

Arnold

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.