12 nov 2015 06:00

12 nov 2015 06:00

Inte bara vår förtjänst

BELYSNING

Svar på Lojsans insändare ”Bra jobbat Karlsborg” (SLA 10/11)

Lojsan, vad roligt att du uppskattar de fantastiskt fina ljusdekorationerna som nu berikar Karlsborgs samhälle och lyser upp i höst- och vintermörkret. Karlsborgs kommun har delfinansierat dessa, men det stora jobbet har Karlsborgs Handel och näringslivsbolaget KUB gjort. Karlsborgs kommun instämmer i ditt beröm och riktar ett stort tack för den fina belysningen!

Karin Stattin

kommunikationsstrateg Karlsborgs kommun

Lojsan, vad roligt att du uppskattar de fantastiskt fina ljusdekorationerna som nu berikar Karlsborgs samhälle och lyser upp i höst- och vintermörkret. Karlsborgs kommun har delfinansierat dessa, men det stora jobbet har Karlsborgs Handel och näringslivsbolaget KUB gjort. Karlsborgs kommun instämmer i ditt beröm och riktar ett stort tack för den fina belysningen!

Karin Stattin

kommunikationsstrateg Karlsborgs kommun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.