14 nov 2015 06:00

14 nov 2015 06:00

Be Bergman om ursäkt!

KOVÄNDNING

För en kort tid sedan så kritiserades offentligt Torbjörn Bergman av Moderaternas partistyrelse i Skövde. Nu har Moderaterna gjort en total kovändning och den kritik som gavs till Bergman är på inget sätt relevant nu, eller då. Därför anser jag att den moderata partistyrelsen borde be Bergman om ursäkt offentligt!

Arnold

För en kort tid sedan så kritiserades offentligt Torbjörn Bergman av Moderaternas partistyrelse i Skövde. Nu har Moderaterna gjort en total kovändning och den kritik som gavs till Bergman är på inget sätt relevant nu, eller då. Därför anser jag att den moderata partistyrelsen borde be Bergman om ursäkt offentligt!

Arnold

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.