16 nov 2015 06:00

16 nov 2015 06:00

Flytta Södra IP till Stallsiken

ARENA

Med anledning av det stora behovet av nya hyreslägenheter/bostadsrätter: Bygg fem nya 8-våningshus på Södra IP. På Östra Stallsiken: Bygg en ny fotbollsarena liknade gamla Ullevi fast i storleken mindre, godkänd plan för Superettan. Och bredvid: Bygg en ny handbollsarena för Skövde HF som hemmaplan.

Skövde växer fort. Och det krävs beslut för nya bostäder och framtida idrottsplatser.

Anders Baldervik

Med anledning av det stora behovet av nya hyreslägenheter/bostadsrätter: Bygg fem nya 8-våningshus på Södra IP. På Östra Stallsiken: Bygg en ny fotbollsarena liknade gamla Ullevi fast i storleken mindre, godkänd plan för Superettan. Och bredvid: Bygg en ny handbollsarena för Skövde HF som hemmaplan.

Skövde växer fort. Och det krävs beslut för nya bostäder och framtida idrottsplatser.

Anders Baldervik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.