20 nov 2015 06:00

20 nov 2015 06:00

Twitter – själens spegel

TANKAR

Jag har under lång tid tyckt att Twitter verkar bra för att avslöja personers verkliga tankar. Det är ju inte bara någon enstaka politiker, artist eller annan känd person som har vräkt ur sig någonting den vägen och på detta sätt visat sitt rätta jag. Sedan har vissa efter att själva ha tänkt igenom vad de har sagt skyndat sig att radera sina ursprungliga åsikter. Andra har inte tänkt igenom det innan de fått kritik för sina uttalanden och då skyndat sig att radera.

Detta visar väl att man ska tänka efter vad man menar innan man skriver eller tas det som en chans att inte bli bortglömd?

KL

Jag har under lång tid tyckt att Twitter verkar bra för att avslöja personers verkliga tankar. Det är ju inte bara någon enstaka politiker, artist eller annan känd person som har vräkt ur sig någonting den vägen och på detta sätt visat sitt rätta jag. Sedan har vissa efter att själva ha tänkt igenom vad de har sagt skyndat sig att radera sina ursprungliga åsikter. Andra har inte tänkt igenom det innan de fått kritik för sina uttalanden och då skyndat sig att radera.

Detta visar väl att man ska tänka efter vad man menar innan man skriver eller tas det som en chans att inte bli bortglömd?

KL

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.