21 nov 2015 06:00

21 nov 2015 06:00

Du behövs!

VÅRDEN

Min uppfattning är att ingen ska behöva känna sig värdelös. Om man följer med i media så hörs höga röster om att det saknas personal i vård och skola. Jag har 30 års erfarenhet av vården och kan säga att man träffar på många trevliga människor. Sök till vården, det finns så många olika arbetsuppgifter. Lyssna inte på negativa yttringar, skaffa dig en egen uppfattning. Du behövs, jag lovar.

Optimist

Min uppfattning är att ingen ska behöva känna sig värdelös. Om man följer med i media så hörs höga röster om att det saknas personal i vård och skola. Jag har 30 års erfarenhet av vården och kan säga att man träffar på många trevliga människor. Sök till vården, det finns så många olika arbetsuppgifter. Lyssna inte på negativa yttringar, skaffa dig en egen uppfattning. Du behövs, jag lovar.

Optimist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.