24 nov 2015 06:00

24 nov 2015 06:00

Urbota dumt slöseri

NAMNBYTE

Ja, Folkpartiet finns ju inte längre – nu är det Liberalerna. Vad är syftet? Att vi vanliga medborgare helt plötsligt ska vakna upp och upptäcka att det nu finns ett liberalt parti – vi kommer att jubla över att äntligen finns det något liberalt man kan rösta på – eller?

Ett så urbota idiotiskt sätt att slösa pengar på!

LME

Ja, Folkpartiet finns ju inte längre – nu är det Liberalerna. Vad är syftet? Att vi vanliga medborgare helt plötsligt ska vakna upp och upptäcka att det nu finns ett liberalt parti – vi kommer att jubla över att äntligen finns det något liberalt man kan rösta på – eller?

Ett så urbota idiotiskt sätt att slösa pengar på!

LME

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.