26 nov 2015 06:00

26 nov 2015 06:00

Idiotiskt!

REPLIK

Vad har Lars Nilsson rökt för något som fått en uppenbarelse om att Sverige ska importera 35 miljoner arbetslösa individer? Ska dessa 35 miljoner bo och arbeta hos Lars Nilsson?

Det finns idag varken bostäder, jobb, välfärd, skola och ekonomin håller på att braka samman p.g.a. inströmningen av asylsökande till Sverige. Sverige har cirka 9 miljoner innevånare och att i det läget ta in ytterligare 35 miljoner (!) arbetslösa är så idiotiskt så det är knappast värt att kommentera.

Realist

Vad har Lars Nilsson rökt för något som fått en uppenbarelse om att Sverige ska importera 35 miljoner arbetslösa individer? Ska dessa 35 miljoner bo och arbeta hos Lars Nilsson?

Det finns idag varken bostäder, jobb, välfärd, skola och ekonomin håller på att braka samman p.g.a. inströmningen av asylsökande till Sverige. Sverige har cirka 9 miljoner innevånare och att i det läget ta in ytterligare 35 miljoner (!) arbetslösa är så idiotiskt så det är knappast värt att kommentera.

Realist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.