27 nov 2015 17:33

27 nov 2015 17:33

Tillbaka till 1989

INVANDRING

Luciabeslutet. Den 24/11 2015 aviserade regeringen nya åtgärder för att komma till rätta med den okontrollerade invandringen till Sverige. I stort innebär förslagen att man återgår till det som gällde 1989 under Socialdemokraternas så kallade Luciabeslut, d.v.s. Sverige kommer i fortsättningen endast att ta emot FN:s kvotflyktingar.

I över fem år har sju riksdagspartier, den s.k. 7-klövern, propagerat för asylrätten, det nödvändiga i att ta emot hundratusentals nyanlända för vår framtida välfärds skull, det lönsamma i det hela, att vi måste, att vi har skrivit på konventioner och att Europas öppenhet bara gynnar oss i längden.

I över fem år har samma 7-klöver vänt SD ryggen, kallat dem för rasister, fascister, nazister och tillsammans med både journalister, artister och etablissemang gjort gemensam sak och vägrat ge partiet ett uns av erkännande.

I över fem år har denna 7-klöver nedvärderat och nedprioriterat vårt land och våra medborgare, låtit hela välfärdssystemet krackelera, satt alla områden på undantag, lagt miljard efter miljard på misslyckade projekt och sett till att lilla Sverige sakta men säkert avvecklat sig själv, samtidigt som övriga västvärlden bara skakat på huvudet åt detta.

Tisdagen den 24 november 2015, ska bli ihågkommen som den dag då 7-klövern erkände att de haft fel och att deras antagonister Sverigedemokraterna haft rätt. Det är många som idag borde be om ursäkt och sträcka fram en vänskaplig hand som en gest när nu samtliga riksdagspartier, liksom bl.a. nationalekonomen Assar Lindbeck, inser att ett litet land som Sverige inte kan ta detta ansvar, om vi vill behålla den välfärd som våra fäder och mödrar byggt upp.

Stefan Hallberg

vice ordförande

Sverigedemokraterna Karlsborg

I över fem år har sju riksdagspartier, den s.k. 7-klövern, propagerat för asylrätten, det nödvändiga i att ta emot hundratusentals nyanlända för vår framtida välfärds skull, det lönsamma i det hela, att vi måste, att vi har skrivit på konventioner och att Europas öppenhet bara gynnar oss i längden.

I över fem år har samma 7-klöver vänt SD ryggen, kallat dem för rasister, fascister, nazister och tillsammans med både journalister, artister och etablissemang gjort gemensam sak och vägrat ge partiet ett uns av erkännande.

I över fem år har denna 7-klöver nedvärderat och nedprioriterat vårt land och våra medborgare, låtit hela välfärdssystemet krackelera, satt alla områden på undantag, lagt miljard efter miljard på misslyckade projekt och sett till att lilla Sverige sakta men säkert avvecklat sig själv, samtidigt som övriga västvärlden bara skakat på huvudet åt detta.

Tisdagen den 24 november 2015, ska bli ihågkommen som den dag då 7-klövern erkände att de haft fel och att deras antagonister Sverigedemokraterna haft rätt. Det är många som idag borde be om ursäkt och sträcka fram en vänskaplig hand som en gest när nu samtliga riksdagspartier, liksom bl.a. nationalekonomen Assar Lindbeck, inser att ett litet land som Sverige inte kan ta detta ansvar, om vi vill behålla den välfärd som våra fäder och mödrar byggt upp.

Stefan Hallberg

vice ordförande

Sverigedemokraterna Karlsborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.