27 nov 2015 06:00

27 nov 2015 06:00

Vad händer i Karlsborg?

FÖRSVINNER

Vad händer i Karlsborgs kommun? Flera kompetenta och kreativa försvinner inom kort.

Och fler är på väg bort från kommunen om man får tro ryktet om att Next Skövde skall ta över turistbyrån och turistbolaget återbildas.

De senaste åren har kommunen visat ett nytt, positivt driv och det har tagits nya kreativa initiativ som har engagerat invånarna. Jag är orolig för att det drivet försvinner tillsammans med duktiga medarbetare som använder hjärtat till lika stor del som hjärnan i sitt arbete. Jag vill inte att det första man hör om kommunen när man flyttar hit skall vara hur ni sumpade Coca Cola-fabriken för 100 år sedan.

Bekymrad

 

Och fler är på väg bort från kommunen om man får tro ryktet om att Next Skövde skall ta över turistbyrån och turistbolaget återbildas.

De senaste åren har kommunen visat ett nytt, positivt driv och det har tagits nya kreativa initiativ som har engagerat invånarna. Jag är orolig för att det drivet försvinner tillsammans med duktiga medarbetare som använder hjärtat till lika stor del som hjärnan i sitt arbete. Jag vill inte att det första man hör om kommunen när man flyttar hit skall vara hur ni sumpade Coca Cola-fabriken för 100 år sedan.

Bekymrad

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.