27 nov 2015 15:01

27 nov 2015 15:01

Vart tog förslaget vägen?

HJO

För några år sedan när jag arbetade som politiker i Hjo för Socialdemokraterna, fanns ett förslag att riva Bergmanska villan och göra parkeringsplatser där. Verksamheterna som finns där går kanske att flytta in i Vallgårdens lokaler. Vart tog detta förslag vägen?

Eftersom ni arbetar med fler lyktstolpar i Hjo, kanske ni kan undersöka södra infarten från Karlsborgshållet. Vi åker ofta till Grevbäcks kyrka och församlingshem. När vi åker hem, bländas man av Hjo kommuns informationstavla samt svårighet att se infarten på grund av mötande lastbilar och andra fordon samt bakomvarande billjus.

Är tacksam om ni undersöker detta, innan olyckor sker. Det är fler än jag som noterat detta. Flera åker upp till södra rondellen och åker ner till Hjo den vägen i stället.

Tacksam för åtgärder!

Maj-Britt Axèn

Eftersom ni arbetar med fler lyktstolpar i Hjo, kanske ni kan undersöka södra infarten från Karlsborgshållet. Vi åker ofta till Grevbäcks kyrka och församlingshem. När vi åker hem, bländas man av Hjo kommuns informationstavla samt svårighet att se infarten på grund av mötande lastbilar och andra fordon samt bakomvarande billjus.

Är tacksam om ni undersöker detta, innan olyckor sker. Det är fler än jag som noterat detta. Flera åker upp till södra rondellen och åker ner till Hjo den vägen i stället.

Tacksam för åtgärder!

Maj-Britt Axèn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.