30 nov 2015 06:00

30 nov 2015 06:00

När ska vi få vårdcentral?

SKULTORP

Nu får det vara nog! När ska Skultorp få egen vårdcentral? Det är bedrövligt att det inte finns när det är cirka 6 000 boende i Skultorp.

Det är näst intill omöjligt att få tid vid Hentorps vårdcentral då man får höra; ”vi har inga läkare och så många som söker”. Men se då till att få hit en till oss Skultorpsbor.

Det var ett fint löfte att ge mer pengar till vården, jo man tackar, det har inte blivit ett dugg bättre. Jag har gått privat i Falköping hos en underbar läkare men hon fick lägga ner på grund av att det gick för bra.

Jag bryr mig inte om om det blir privat eller landstinget som öppnar men se till att vi inte behöver åka så långt med bil eller buss. Vi betalar ju skatt, till vad om det inte ens finns en vårdcentral där man bor.

Britt Tegneryd

Nu får det vara nog! När ska Skultorp få egen vårdcentral? Det är bedrövligt att det inte finns när det är cirka 6 000 boende i Skultorp.

Det är näst intill omöjligt att få tid vid Hentorps vårdcentral då man får höra; ”vi har inga läkare och så många som söker”. Men se då till att få hit en till oss Skultorpsbor.

Det var ett fint löfte att ge mer pengar till vården, jo man tackar, det har inte blivit ett dugg bättre. Jag har gått privat i Falköping hos en underbar läkare men hon fick lägga ner på grund av att det gick för bra.

Jag bryr mig inte om om det blir privat eller landstinget som öppnar men se till att vi inte behöver åka så långt med bil eller buss. Vi betalar ju skatt, till vad om det inte ens finns en vårdcentral där man bor.

Britt Tegneryd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.