01 dec 2015 15:50

01 dec 2015 15:51

Strandsatta i Vårgårda

VÄSTTÅG

Vi var 40–45 resenärer som gick på Västtågens sista ersättningsbuss lördag natt mot Skövde.

Tio minuter sena blir vi avsläppta i Vårgårda för vidare färd med tåg mot Skövde (trodde vi). Till vår förskräckelse hade det gått utan oss. Där stod vi, trötta och frusna. Efter många frustrerande samtal utan att få hjälp fick det bli taxi.

Sänder en tanke till dem som var kvar och kanske inte hade 3 000 kronor att betala taxi med.

Trött, arg, besviken

Tio minuter sena blir vi avsläppta i Vårgårda för vidare färd med tåg mot Skövde (trodde vi). Till vår förskräckelse hade det gått utan oss. Där stod vi, trötta och frusna. Efter många frustrerande samtal utan att få hjälp fick det bli taxi.

Sänder en tanke till dem som var kvar och kanske inte hade 3 000 kronor att betala taxi med.

Trött, arg, besviken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.