02 dec 2015 14:07

02 dec 2015 14:07

Änglar finns

HJÄLP

Vår mamma, 92 år, tog sin rollator i måndags (30/11) och gav sig i väg till Närhälsan Norrmalm, trots det moddiga väglaget. Efter en kämpig tur över Vadsboleden förstod hon att hemvägen skulle vara, om möjligt, ännu mer tröttsam. Vad gör hon? Inte ringer hon något av sina barn, som inte visste att hon gått till Vårdcentralen, nej då. Hon får syn på en man som hon helt sonika frågar om han kan skjutsa henne hem. Han avböjer eftersom han inte hunnit få på vinterdäcken. Efter en stund kommer han fram till mamma och säger att han skall hjälpa henne. Eftersom hon också skall hämta medicin på apoteket väntar han. Rollatorn lastas in i hans bil och han skjutsar mamma till hennes dörr och ser till att hon kommer in ordentligt.

Det enda vi vet om dig är att du bor i Stöpen. Ett stort tack från hennes döttrar som fick reda på äventyret efteråt.

Döttrarna

Vår mamma, 92 år, tog sin rollator i måndags (30/11) och gav sig i väg till Närhälsan Norrmalm, trots det moddiga väglaget. Efter en kämpig tur över Vadsboleden förstod hon att hemvägen skulle vara, om möjligt, ännu mer tröttsam. Vad gör hon? Inte ringer hon något av sina barn, som inte visste att hon gått till Vårdcentralen, nej då. Hon får syn på en man som hon helt sonika frågar om han kan skjutsa henne hem. Han avböjer eftersom han inte hunnit få på vinterdäcken. Efter en stund kommer han fram till mamma och säger att han skall hjälpa henne. Eftersom hon också skall hämta medicin på apoteket väntar han. Rollatorn lastas in i hans bil och han skjutsar mamma till hennes dörr och ser till att hon kommer in ordentligt.

Det enda vi vet om dig är att du bor i Stöpen. Ett stort tack från hennes döttrar som fick reda på äventyret efteråt.

Döttrarna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.