02 dec 2015 14:07

02 dec 2015 14:07

När får vi sand?

HALT

För två vintrar sedan ringde jag kommunen angående ishalka på Kyrkoliden i Våmb och gatorna bredvid. Där bor många äldre och vi som promenerar med hundar. Vi skulle få sand eller salt naturligtvis. Jag bara undrar när det ska bli? Damen som halkade klarade sin höft den här gången men blåmärket blir säkert stort.

Man hoppas ju på svar. Eller? ...

Marlene i Våmb

För två vintrar sedan ringde jag kommunen angående ishalka på Kyrkoliden i Våmb och gatorna bredvid. Där bor många äldre och vi som promenerar med hundar. Vi skulle få sand eller salt naturligtvis. Jag bara undrar när det ska bli? Damen som halkade klarade sin höft den här gången men blåmärket blir säkert stort.

Man hoppas ju på svar. Eller? ...

Marlene i Våmb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.