02 dec 2015 14:43

02 dec 2015 14:43

Neutralitet eller aggressiv Nato-politik?

NATO

Krigiska. Idag finns en känslomässigt laddad opinion och politisk hetta kring medlemskapsfrågan i Nato. Själv bedömer jag det som kriminellt jämte landsförräderi av politikerna att överge en sekulär framgångsrik neutralitetspolitik för medlemskap i Nato med dess aggressiva och krigiska inställning i USA:s tjänst.

Vad har försvarsalliansen Nato att göra utanför medlemsländernas gränser? Övar försvar? Vad kan Nato tillföra Sverige som är bättre än dagens neutralitet? Det är frågor man undrar över.

Av vem är allianspartierna hotade? Skramlar man inte med vapen och hotar sina grannar då är man inte själv hotad. Bedriver man fredspolitik får man själv fred i utbyte. Ärlighet och vänskap varar genom tiden.

Passar på att önska Iraks, Afghanistans och Syriens folk en god jul och ett gott nytt år. Vi i Sverige skall avlasta Frankrike med deras uppdrag lite varstans för att de skall kunna flygledes släppa julklapparna till er i form av bomber i missilformat. Dessutom betalar vi till Turkiet för bättre gränsbevakning och repatriering. Nu blir ni fångar i eget land. Ni kommer att ha det bra mellan patrioter, rebeller, IS:are och andra grupper som är stödfinansierade av Väst och USA.

Hjärtlig God jul till alla läsare!

Dumitru

Vad har försvarsalliansen Nato att göra utanför medlemsländernas gränser? Övar försvar? Vad kan Nato tillföra Sverige som är bättre än dagens neutralitet? Det är frågor man undrar över.

Av vem är allianspartierna hotade? Skramlar man inte med vapen och hotar sina grannar då är man inte själv hotad. Bedriver man fredspolitik får man själv fred i utbyte. Ärlighet och vänskap varar genom tiden.

Passar på att önska Iraks, Afghanistans och Syriens folk en god jul och ett gott nytt år. Vi i Sverige skall avlasta Frankrike med deras uppdrag lite varstans för att de skall kunna flygledes släppa julklapparna till er i form av bomber i missilformat. Dessutom betalar vi till Turkiet för bättre gränsbevakning och repatriering. Nu blir ni fångar i eget land. Ni kommer att ha det bra mellan patrioter, rebeller, IS:are och andra grupper som är stödfinansierade av Väst och USA.

Hjärtlig God jul till alla läsare!

Dumitru

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.