03 dec 2015 15:14

03 dec 2015 15:14

Vanligt sunt förnuft

REPLIK.

Svar till PRO som skrev om kommunal ekonomi 2/12.

Huvudteorin jag tidigare anförde är varken mer eller mindre än vanligt sunt förnuft och exakt samma som löpande tillämpas i en förening eller i ens privata ekonomi.

Jag är själv pensionär och bor i Skövde. Representerar inget politiskt parti genom mina inlägg, dessa är skrivna utifrån min yrkesroll.

Bra att svaret gavs 2/12. Det framkommer nu att PRO utifrån sitt tidigare resonemang kan tänka sig att höja skatten i Skövde kommun. Om klarläggandet hade funnits med från början hade denna diskussion ej kommit till stånd.

Observant

Huvudteorin jag tidigare anförde är varken mer eller mindre än vanligt sunt förnuft och exakt samma som löpande tillämpas i en förening eller i ens privata ekonomi.

Jag är själv pensionär och bor i Skövde. Representerar inget politiskt parti genom mina inlägg, dessa är skrivna utifrån min yrkesroll.

Bra att svaret gavs 2/12. Det framkommer nu att PRO utifrån sitt tidigare resonemang kan tänka sig att höja skatten i Skövde kommun. Om klarläggandet hade funnits med från början hade denna diskussion ej kommit till stånd.

Observant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.