04 dec 2015 17:09

04 dec 2015 17:09

Använd det stiliga huset

GÖTEBORGSOPERAN

Läste i SLA att sökning efter ny scen för Göteborgsoperan pågår.

Men snälla – ni har ju ett gammalt fint hus på Eric Ugglas plats som verkligen ser ut som ett operahus. Använd detta fantastiskt stiliga hus. Passa på att bygga till scen och publikutrymmen på baksidan och bygg i samma stil som nuvarande hus. Vilket operahus det skulle bli! Även andra arrangemang skulle naturligtvis kunna utnyttja scenen, revyer, konserter m.m. Släng inte bort denna fina möjlighet och chans.

Infödd Skövdebo

Men snälla – ni har ju ett gammalt fint hus på Eric Ugglas plats som verkligen ser ut som ett operahus. Använd detta fantastiskt stiliga hus. Passa på att bygga till scen och publikutrymmen på baksidan och bygg i samma stil som nuvarande hus. Vilket operahus det skulle bli! Även andra arrangemang skulle naturligtvis kunna utnyttja scenen, revyer, konserter m.m. Släng inte bort denna fina möjlighet och chans.

Infödd Skövdebo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.